top of page
logo_dreamer-1.png

Hoe is het begonnen?

De DREAMER wieg is ontworpen door een meubelmakerij medewerker die samen met zijn vrouw die fysiotherapeute is, in blije verwachting waren van hun dochtertje Sophie.

Sandra, de moeder van Sophie wist uit ervaring hoe belangrijk het is om de baby's al vanaf de eerste dag van hun leven te stimuleren door schommelbewegingen (ook al in de buik van mama).

Ze wilde voor hun dochtertje het allerbeste. Sandra vertelde aan haar man welke bewegingen ideaal zijn voor baby's en hij ontwikkelde een nieuw project in zijn hoofd. 

Iets helemaal anders!

De ouders in spe wilden iets anders. Iedereen kent wiegjes die recht en links schommelen. Deze zijn ook goed, maar voor hun was het niet voldoende. Hun wieg moest en zou ook voor-achter bewegen. Zo is deze prachtige wieg ontstaan...

De missie - ontwikkeling van de baby's in de wereld te stimuleren

Ze wilde dit fantastische product niet enkel voor zichzelf houden. Deze uitvinding helpt de ouders en de baby's in verschillende landen tijdens de eerste maanden van hun leven en bevordert hun ontwikkeling.

"Bij het ontwerpen van de wieg, hadden we altijd gewild dat de hele wereld het zou kennen. Het is geen gewoon  meubel. Het is een bed, dat zorgt voor de beste ontwikkeling van de baby, veiligheid en nauw contact met de ouders en het is het allerbelangrijkste."

Andere producten van DREAMER

De wieg bleek al snel een enorm succes te zijn en later zijn er de nieuwe producten ontworpen, zoals DREAMER Simple - eenvoudige versie van de wieg of een ombouwset naar een tafel met stoeltje (zero-waste).

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
Offerte aanvragen 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page